Serveis

Els nostres serveis

Serveis

medicina

Medicina general

La consulta de Medicina General està orientada a l'abordatge integral de la mascota que acudeix per qualsevol motiu de consulta. Durant la mateixa es realitzarà l'avaluació específica del problema que afecta al pacient, una vegada completada aquesta revisió es procedirà a la detecció i identificació de factors de risc per a malalties latents o potencials en el curt, mitjà i llarg termini.
cirurgia

Cirurgia general

Diagnòstic i tractament de les patologies que es resolen mitjançant procediments quirúrgics o potencialment quirúrgics, tant electius com d'urgència, d'origen benigne, inflamatori, traumàtic o neoplàsic en els diferents aparells, sistemes i àrees anatòmiques.
Radiografia

Radiografia digital

La radiografia és un examen complementari essencial per a la pràctica de la medicina veterinària. Permet l'avaluació de fractures òssies, del teixit pulmonar, de les dimensions cardíaques, de les parets intestinals i de moltes altres estructures de l'organisme de l'animal. Quins són els principals avantatges de la radiografia digital sobre la radiografia convencional?
ecografia

Ecografia

L'ecografia és un dels mètodes de Diagnòstic per la Imatge més utilitzats, ja que és ràpid i innocu. Mitjançant un procediment senzill, no invasiu i sense irradiació, es forma una imatge dels òrgans o lesions a explorar.
endoscopia

Endoscopia

L'endoscòpia és un procediment mèdic que ens permet explorar certes parts de l'organisme amb ajuda d'un tub o sonda, rígid o flexible, el qual presenta una llum que permet que la cavitat sigui observable i una càmera en l'extrem de la sonda. S'utilitza introduint l'instrument a través d'un orifici natural del cos com la boca, el nas, el recte o la uretra, o també a través d'una incisió.
Analisis

Anàlisis

Les Anàlisis Clíniques o Proves de Laboratori consisteixen en l'estudi dels components de mostres biològiques que es prenen del cos com, sang, orina, femta, teixit, etc. i els seus resultats són de valuosa utilitat per confirmar o descartar un diagnòstic mèdic, així com per controlar l'efecte d'un tractament.
traumatologia

Medicina regenerativa

Tractament basat en l´utilització de cèl·lules mare per regenerar els propis teixits quan aquests són afectats per diverses malalties. Són cèl·lules indiferenciades capaces de dividir-se de manera indefinida regenerant i reparant els teixits lesionats.

Altres

Higiene dental / Cirurgia de mínima invasió / Cirurgia laparoscòpica / Esterilització laparoscòpica / Endo urologia làser / Litotrícia làser / Artroscòpia / Traumatologia Recomanem visitar l´apartat de col·laboradors clican sobre el botó "Llegir més". Si voleu ampliar informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.