Una filosofia de treball

Publicat 8/7/2016


Al nostre Centre treballem des de fa més de 18 anys per a la salut i el benestar de l'animal de companyia, procurant també la satisfacció del propietari en la relació amb el seu animal, i per això posem l'accent especialment en la medicina preventiva.
El tracte client-veterinari és totalment personalitzat, recuperem el que podríem denominar "veterinari de capçalera". Els nostres clients sempre poden contactar per telèfon directament amb el veterinari, en horari de visites.
Davant de cada problema mèdic s'avaluen amb el propietari totes les possibilitats.
Es procura que les actuacions clíniques siguin les necessàries (ni més ni menys) per arribar al diagnòstic i a la curació de l'animal, escollint la més adient tant per l'animal com per al propietari.
Som conscients que des de fa uns anys la medicina veterinària té a l'abast eines de diagnòstic i tractament cada vegada més sofisticades, molt semblants a les de la medicina humana, però malauradament també cada vegada més costoses per al propietari. Per a nosaltres és molt important intentar donar el millor servei amb la despesa econòmica estrictament necessària.
Frederic Varela Balcells - Centre Veterinari Triomf
C/ Transversal 275
08225 - Terrassa

triomf@hotmail.es
www.centreveterinaritriomf.cat
https://www.facebook.com/CentreVeterinariTriomf/
tel. 93 7349830 / 606811170