ESTERILITZACIÓ GATA, COM HO FEM

Publicat 28/11/2016

Examen físic complet previ a l´anestèsia.

Anàlisis abans de l´anestèsia (sang i orina) / electrocardiograma

Anestèsia:
inducció amb anestèsia injectable, introducció d´un tub endotraqueal i continuació de l´anestèsia amb gas, que és la forma més segura d´anestèsia. Monitoratge constant de la funció respiratòria. Seguiment post cirurgia fins a l´extracció del tub endotraqueal i l´incorporació del pacient. Administració de medicació per evitar el dolor post quirúrgic. Les tècniques i els fàrmacs que fem servir són pràcticament els mateixos que es fan servir en cirurgia humana.

Cirurgia (cirurgià i auxiliar):
La tècnica quirúrgica és especialment acurada per evitar al màxim el dolor al pacient, tot i així es subministra sempre la medicació adequada a cada cas.S´evita al màxim la pèrdua de sang (pràcticament no hi ha sagnat tret d´algunes gotes). El tall que es fa per a l´extracció dels ovaris és mínim. Totes les sutures són internes, no hi ha punts per fora. Només veiem una petita línia a la pell. Això vol dir que no calen cures ni embenats ni collarins. Tampoc importa si la gata s´ho neteja amb la llengua. Si no hi ha punts, no hi ha res que cridi l´atenció ni que molesti. Tampoc calen noves visites per retirar els punts. Les sutures són d´alta qualitat, així s´eviten problemes d´inflamació i rebuig. El procediment quirúrgic es fa en condicions d´esterilitat màxima, no hi ha problemes d´infeccions hospitalàries, entre altres coses perquè no es fa més d´una cirurgia al dia. Aquestes condicions d´esterilitat eviten les complicacions i eviten també haver de donar antibiòtics profilàctics, pràctica que sempre pot comportar l´aparició de resistències microbianes, un fenomen cada vegada més freqüent i amb implicacions preocupants en la salut humana, a més de la molèstia de fer prendre pastilles al gat.
Després de la cirurgia es manté l´animal entre 4 i 5 hores en observació i marxa el mateix dia cap a cas, podent fer vida normal a partir d´aquest moment.
Qualsevol visita relacionada amb la cirurgia està inclosa en el preu.

A tenir en compte doncs: a vegades el preu no ho és tot.
Si voleu el millor pel vostre animal, pregunteu, compareu i decidiu. Defugiu d´ofertes d´esterilització i de veterinaris "low-cost". Res de llargues esperes dins la gàbia, l´animal s´ingressa i entra a quiròfan just després de fer les proves. La cirurgia dura al voltant de 30-40 minuts, aquí no hi ha presses ni es fan cirurgies en cadena. Cada pacient és únic i especial i es mereix tota l´atenció i el temps necessari.

Veieu un cas real al nostre Facebook: https://www.facebook.com/CentreVeterinariTriomf/


Frederic Varela Balcells - Centre Veterinari Triomf
C/ Transversal 275
08225 - Terrassa
triomf@hotmail.es
www.centreveterinaritriomf.cat
https://www.facebook.com/CentreVeterinariTriomf/
tel. 93 7349830 / 606811170


Cirurgia acabada, encara sota els efectes de l´anestèssia. Tall mínim, sutures totes internes. Ni cures, ni collarins ni tractaments.


Tres hores després de l´esterilització. A punt per marxar cap a casa.